Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012

Мечтаете ли да се потопите в лукса на средиземноморието? Да се разходите сред красиви лодки, а защо не и да откриете своята собствена? Да посрещнете огнения залез с ледено студено питие в ръка и гледка към морето?
Разположен в стария град, само на 30 минути път от най-близкия голям град, Бургас, Yacht Club Sozopol привлича както любителите на плаването, така и тези, които просто искат да се насладят на време, прекарано близо до водата.

Мястото

Яхт клуб Созопол е очарователно частно яхтено пристанище, разположено в сърцето на Созопол, в близост до романтичните калдъръмени улички и историческите забележителности на древногръцкия полис на Аполония Понтика.

Марината може да приюти до 56 лодки с различни размери и до 10 джета, което я прави идеалното място, на което да акустирате лодката си, докато Вие се наслаждавате на по питие в някое от заведенията на клуба, или се разхождате из стария град на Созопол.

Лодките

Яхт клуб Созопол не е просто място, което може да „приюти“ Вашата лодка. Марината на Яхт клуба е и мястото, на което ще откриете офиса на Best Boats Only – партньор и представител на някой от най-добрите и известни производители на яхти и ветроходни лодки, сред които Sanlorenzo, Blue Game, Pardo, Capelli, Technohull, Beneteau, CNB. Тук може да откриете както големи и луксозни яхти и ветроходни лодки, идеални за плаване и опознаване на нови територии, така и бързи RIB лодки, подходящи за търсачите на силни усещания.  А експертите на Best Boats Only ще Ви преведат през целия процес на избор и придобиване, за да може в най-кратък срок да се радвате на новата си лодка. Разберете повече!

Време за питие и нещо вкусно!

Представете си, вълнуващ ден сред морските вълни. Какъв би бил перфектния завършек на този прекрасен, но и изтощителен ден? Да посрещнете залеза със студено питие в ръка и нещо наистина вкусно. Направете го в някое от заведенията, намиращи се на марината на Яхт Клуб Созопол.

Тук може да се насладите на вкусна, Испанска кухня в елегантния ресторант Azahar, който ще Ви плени със своята автентична, Мароканска атмосфера.

Или да се насладите на приятна, клубна атмосфера и страхотна музика с гледка към морето в Sound Café!

Опитайте и от страхотната, средиземноморска кухня, която предлагат в ресторант Spices. Насладете се на вкусни, морски дарове и качествени вина.

Събитията

Яхт Клуб Созопол не е просто марина. Тук се организират и някои от най-добрите яхтени партита в страната. Марината е дом и на едно от едно от най-грандиозните събития на Южното Черноморие – Poker Run.

Описание

Разположен в Созопол, на 40 км от Летище Бургас

GPS координати 42.421181, 27.691557

Капацитет от 56 лодкостоянки за плавателни съдове с дължина от 5 до 26 m/16-85 ft/

Дълбочина 1.5 – 3.0 m

VHF канал 73

При влизане в марината, моля превключете на канал 73.

Услуги

Електрическо захранване 220/380 V

Водоснабдяване
WC/ душове
Пералня
Външно/вътрешно почистване на яхти
24-часова охрана през летния сезон и видеонаблюдение
Противопожарна безопасност
Рентакар/ наем на лодки и яхти по запитване
Организиране на превоз/такси по запитване
Кетъринг услуги
Сервиз и поддръжка по запитване

Зареждане с гориво в близост до марината

ЗАПИТВАНЕ ЗА МЯСТО
ПРАВИЛА НА МАРИНАТА