Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
Яхт Клуб Созопол / Яхти  / Продажба  / Нови  / Beneteau / Моторни яхти

МОТОРНИ ЯХТИ

Морето – във всяка извивка

Дълги круизи, риболов, кратки пътувания, спорт и страхотни изживявания. Океани, морета, езера и реки. Всякакъв вид плаване, удоволствия и хоризонти, в седем гами и четиридесет модела. Сбъдната мечта за всеки вкус.

МОДЕЛИ

Уникално морско преживяване.

Всички моторни яхти от гамата Monte Carlo носят онова допълнително докосване на душата, което ви дава усещането, че са създадени изключително и само за вас. Комбинирайки най-доброто от италианския дизайн с новаторска технология, тези шест модела яхти са резултат от стремежа към съвършенство.
Нашето търсене за съвършенство доведе до премиум гамата на Beneteau. Вдъхновени от яхта Monte Carlo, петте моторни яхти се характеризират с великолепен корпус, непреходна елегантност, детайлна изработка и най-качествените покрития. Monte Carlo е отличителен белег за стил, мощ и лукс.

Модерна и спортна, лодка Gran Turismo предлага прекрасни усещания. Открити и същевременно с отлична защита, четирите спортни яхти от гамата се отличават с характеристики, обединяващи удоволствие от плаване и изключителна ефективност. Gran Turismo изглежда страхотно, има качествени мебели и атрактивен вид. С две думи, тя безспорно е елегантна и модерна.

Серията, която преоткрива идеята за траулер. Лодка с родословие на яхта, която е изоставила традициите, за да спечели със скорост, независимост и интелигентен дизайн. Издръжливи, изключително безопасни и удобни, четирите Beneteau Swift траулери са създадени за дълги океански приключения.

Стилна дневна малка лодка с уникална концепция Air-Step® корпус и избор между три плана на палубата. SpaceDeck, SunDeck и SportDeck, с 10 просторни модела между 5 и 9 метра, несъмнено са постижение по отношение на дизайна.
Нека забавлението започне сега.

Извънбордови двигател

Лодка, която събира хората. От кокпита до щурвала, пространството на борда на Antares впечатлява винаги. Гамата моторни лодки печели признание заради формата на корпуса, издържал изпитанието на времето и направил безопасно преминаването през всяко море.