Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012

През 2021 година за трети пореден път ще се проведе вече ежегодното събитие Poker Run, единствено по рода си и вече вписано в календара на ексклузивните събития за България.Този изключителен формат е насочен към собственици на бързи моторни лодки и яхти, техните семейства и близки приятели. Както до сега, и през тази година се очакват и много специални гости, собственици и представители на едни от най-големите производители на яхти в Европа.

Какво е Poker Run?

Събитието е базирано на играта Texas Hold ‘em. Участниците плават по предварително зададен маршрут с 5 топ локации на южното Черноморие. На всяка локация се организира различен вид събитие, а участниците теглят по една карта от предварително подготвено тесте. На финала всеки има 5 карти, които правят една ръка в покер играта. Печели играчът с най-силна ръка. Събитието няма състезателен характер, но за любителите
на адреналина е предложена скоростна отсечка, в която те могат да покажат възможностите на лодките си и своите капитански умения.

Какво ще се случи на Poker Run 2021?

Събитието стартира на 24.07.2021г. със закуска и кратък инструктаж в ресторант Spices, след което се потегля към първата цел на участниците – Марина Диневи в Св. Влас. Там ни очаква специално парти в ресторант Il Siciliano. Следващата спиркa e Djanka Del Mar, където ще бъде подготвен Барбекю обяд, а финала на вълнуващото събитие е в изискания ресторант Azahar, намиращ се на сала на нашата марина.

И тази година, официален спонсор на събитието е Porsche Bulgaria, а участниците в събитието ще могат да се запознаят от близо и с останалите ни спонсори:

Технополис; Практикер; Гранд Оптикс; Палм казино; Еконт; BNK Wines; A1

Специалните ни гости

Тази година, събитието е още по-специално, защото специални гости ще бъдат собственици и регионални мениджъри на едни от най-големите производители на луксозни яхти, сред които:

Джанмария Сапотити – Sales Manager, Sanlorenzo S.P.A.

Sanlorenzo е в момента най-мощният производител на яхти започващи от 78 до 126 фута, яхти произведени от стъклопласт, 44 метра от алуминий и от 52 до 70 метрови метални.

Всички лодки на марката са създадени custom за всеки клиент. За създаването им Sanlorenzo работят с най-добрите и известни дизайнери и архитекти в Италия. Качеството на материалите и техниката са без никакъв компромис, което ги прави любими не само за собственика и гостите, но и за екипажа. Невероятно сигурни и красиви!

logo-dark-capelli-3

Умберто Капели – Собственик на Capelli Boatyard

Компанията на Капели Capelli Boatyard е създадена в далечната 1974 г. в Кремона (Северна Италия) от бащата на Умберто, Давиде, който започва строителството на плавателни съдове от фибростъкло. Повратна точка за компанията е изложението в Генуа през 1986 г. На него те представят първата 4.7-метрова рибарска лодка, която се превръща в атракция на изложението.

pardo

Фабио Пламенте – Pardo

Създадени през 1973г. Cantiere del Pardo са произвели повече от 1400 яхти към днешна дата. С новата си моторна линия те бързо завзеха както пазари така и много сърца по света.

Лодките се открояват с индивидуален стил, made in Italy. Само с един поглед може да различите едно Pardo във всяка марина.

Съчетанието между модерен прогресивен дизайн и нови технологични решения правят марката много желана.

Герасимос Петратос – Technohull

Тази марка е невероятна комбинация между спортна лодка, развиваща впечатляващи скорости и най-високо ниво на лукс. Невероятните резултати, които постигат, са недостижими от следващите ги компании. Освен скорост Technohull имат и невероятни параметри в разхода на гориво.