Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Type what you are searching for:
+359 885 987 012
Яхт Клуб Созопол / Яхти  / Продажба  / Нови  / Beneteau / Ветроходни яхти

ВЕТРОХОДНИ ЯХТИ

Морето – без ограничения

Обединяват простота и ефективност при всякакви метеорологични условия и географски ширини, с все по-персонализирани приложения и безкрайни нововъведения за да може да сбъдвате Вашите мечти.

МОДЕЛИ

Beneteau разкрива един друг свят с Oceanis Yacht, която се отличава с пространство, светлина и дизайн, предложени в унисон, за да преобразят живота в морето. Приветсваме нови хоризонти, обрисувани от разкошни пространства, поднесени с благородни и луксозни материали.

Представата на света за яхта. С осем модела, в диапазон от 31 до 60 м, Oceanis е безопасна и ефективна ветроходна яхта. С все по-стабилни корпуси, ясни планове на палубата, опростено маневриране, оборудване и интериор, поддаващи се на индивидуалност, гамата Oceanis не спира да подобрява преживяванията по море. Мечтите очевидно се сбъдват.

Добре дошли в света на невероятните усещания. През последните четиридесет години легендарната спортна яхта на Beneteau зае специално място в сърцата на опитните моряци. Изработена от високотехнологични материали, леки и здрави, и снабдена с отлична техника, тя може да се състезава на всякаква вода. Емблематична яхта в състезателното ветроходство.